KÖLTÖZTETÉS  FÖLDMUNKA  FUVAROZÁS

Üdvözlöm!

Régi Nándor vagyok, az Ernándi és Fia Kft. szekszárdi költöztető és fuvarozó cég vezetője. Ernándi és Fia Kft. magyar tulajdonú magáncég családi vállalkozásként jött létre. Családi vállalkozásunk költöztetéssel, áruszállítással foglalkozik Szekszárdon és az országban bárhol. 20 éve sofőrködöm, vezetek, az évek során kitanultam a szakmát. Szeretem, ha a cégen belül mindenkire lehet számítani és mindenki egyformán kiveszi a részét a munkából, ezért rakodó csapatunk tisztességes, megbízható emberekből áll. Üzleti filozófiánk alapja a korrekt, pontos elszámolás, ennek köszönhetően sok visszajáró ügyféllel büszkélkedhetünk.

Fő profilunk: költöztetés, bútorszállítás, pianínószállítás.
Cégünk jelenleg darus tehergépkocsival, ponyvás 3.5 tonnás tehergépkocsival, Jcb mini kotró-rakodó géppel és kisebb dobozos autóval rendelkezik, Magyarország egész területén.
Profilunk továbbá, a fuvarozás darus autóval, illetve költöztetés szállítás az ország bármely területére. Az alapítást követően a Kft. belföldi fuvarozást, költöztetést folytatott, majd a cég megerősödését követően a tevékenységi körét folyamatosan bővítette, és ma már nagymértékben kapcsolódik az építőipari kivitelezéshez történő anyagbeszállításokhoz.

A társaság fejlődése emelkedő tendenciát mutat, kiemelt partnerünk:
– Timpanon Építőipari Kft.

 

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?
Állandó személyzettel dolgozunk. Évek óta együtt dolgozó, összeszokott csapatunk van. Korrekt áron, tisztességesen dolgozunk. Megoldás centrikusan gondolkodunk.